Yritys

Lapin Lentopalvelut / Fly Lapland on yksi maan johtavista erämaalentoja tarjoavista yhtiöistä. "Lappi on kalamiehen paratiisi, sillä kaikki ottipaikat ovat vain kävelymatkan päässä." Usein se kävelymatka veisi vain useamman päivän.

Lapin Lentopalvelun avulla kiireisempikin kalamies ehtii ottipaikoille, joilla voi nauttia Lapin erämaaluonnon rauhasta. Kävelymatka Vätsärin erämaassa on vähintään kolminkertainen karttamatkaan mitattuna. Myös Suomen parhaimpiin kuuluva lohijoki Näätämö on Lentopalvelua käyttävän ulottuvilla.

Surnujärvi on Suomen parhaita rautujärviä. Pilkkiretki Lapin kirkasvetisille rautujärville on ollut monen ahventirrin narraajalle vain kaukainen toteutumaton unelma. Lapin Lentopalvelun avulla ovat myös kaukaiset rautu- ja taimenvedet pilkkimiehen ulottuvilla eikä suojasääkään estä kalastusreken toteutumista.
Tarvittaessa Lapin Lentopalvelut järjestää opastettua ohjelmapalvelua sekä majoituksen autiotuvassa, kodassa tai laavulla. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole hyvä ja ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Vastaamme mielellämme.